Indien u in aanmerking wenst te komen voor een pup kunt u een mail sturen via het contactformulier met daarin alle adresgegevens, wat persoonlijke informatie (zoals samenstelling gezin, woon-/werksituatie, reden om te kiezen voor een Ierse Setter, etc.) en of er een voorkeur zou zijn voor een reutje of teefje.

We plaatsen u dan op de lijst van gegadigden en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen (gekozen combi/loopsheid/dekking).

Zodra we zeker weten dat de dekking is geslaagd openen we de wachtlijst en nodigen we alle geïnteresseerden uit om kennis te komen maken met ons en onze honden. Als het dan van beide kanten klikt kunnen we de verdere gang van zaken bespreken.

 


10 maart 2023 zijn er 6 teefjes en 2 reutjes geboren!

Alle puppy's hebben hun gouden mandje gevonden!

Voor QT was dit haar 3e en laatste nestje.

----------------------

 

Rond 11 maart verwachten we een nestje van QT
(ons D-nestje)!

Indien u in aanmerking wenst te komen voor een pup kunt u een mail sturen via het contactformulier met daarin alle adresgegevens, wat persoonlijke informatie (zoals samenstelling gezin, woon-/werksituatie, reden om te kiezen voor een Ierse Setter, etc.) en of er een voorkeur is voor een reutje of teefje. Omdat de bevalling al in aantocht is, is het nu niet meer mogelijk om van te voren te komen kennismaken, maar u kunt uiteraard wel telefonisch contact opnemen (Harald: +31 (0)6 5050 3185).

 

Op onze Facebook pagina zijn veel foto's en leuke filmpjes te vinden van onze vorige nestjes.

 

Wij streven er vooral naar om gezonde honden met een super karakter te fokken. 

De ouderdieren worden door ons zeer zorgvuldig geselecteerd en zijn onderzocht op HD, CLAD, RCD1 en RCD4.

Onze Ierse Setter pups worden geboren in een rustige huiselijke sfeer, in het gezelschap van onze andere honden en ontvangen 24 uur per dag alle liefde van ons. 
De pups worden zeer goed voorbereid op het thuis wonen, ze zijn vertrouwd met huis, tuin en omgevingsgeluiden en ze worden gesocialiseerd  met mensen, kinderen en andere huisdieren. 

 

Na ongeveer 9 weken kunnen de puppy's ons verlaten. Met een goed en vertrouwd gevoel geven we ze mee aan de nieuwe eigenaren, die we met alle zorg hebben uitgekozen. We blijven met hen in contact en staan bij met onze kennis en ervaring. Dit alles maakt dat onze pups uitgroeien tot prachtige gezinsleden waar u veel plezier aan gaat beleven. 

 

 

Röntgenfoto, gemaakt op 3 maart (een mooie volle buik)